Jag har sett mååånga göra små proteinpannkakastårtor och jag har varit sugen länge på att testa göra en själv. Idag tog jag tag i saken och gjorde en som blev himmelskt god! Därför tänkte jag dela med mig av receptet här. Detta blev en perfekt lunch efter ett konditions- och styrketräningspass som jag blev supermätt på! Och då är jag ett matvrak som i princip aldrig blir mätt. ;)
Du behöver:
- 100g keso
- 15g chokladvassleprotein (jag använde Fitnessguru One Whey Isolate Milkchocolate)
- 15g vaniljvassleprotein (jag använde Fitnessguru One Whey Isolate Vanilla Fresch)
- 40g Havregryn
- 1 banan
- 2 msk kokosmjöl
- 1 msk kakao
- 1 msk Canderel Cankao Cacoo
- 1 dl äggvita (eller 3 äggvitor)
- Hallon
- Blåbär
- 1/2 tsk fiberhusk
Såhär gör du:
Mixa 50g keso, 15g chokladvassleprotein, 40g havregryn, 1/2 banan, 2 msk kokosmjöl, 1 msk kakao, 1 msk Canderel Cankao Cacoo, 1 dl äggvita, 1/2 tsk fiberhusk och 1 dl vatten. Stek sedan pannkakor i en ministekpanna/plättjärn. varva tårtan med hallon och blåbär. Banankrämen gör du genom att mixa andra halvan av bananen med 50g keso och 15g vaniljvassleprotein. Ringla krämen över pannkakstårtan.
△ ida.