Jag hittade ett supergott och fräscht recept förra veckan som verkar rätt så nyttigt dessutom. Så jag tänkte dela med mig av detta underbara recept här i bloggen eftersom ni önskat mer recept på mat. Vill ni se ännu mer sådant här i bloggen?
Du behöver till kycklingen:
- 1 gul lök
- 600g strimlad kyckling
- 1 msk margarin
- 1 1/2 dl Creme Fraiche Chili/Paprika
- 2 dl hönsbuljong
Du behöver till Risonipilaffen:
- 1 msk olja
- 3 dl Risoni
- 5 dl hönsbuljong
- 500g fryst grönsaksblandning med bönor
Såhär gör du:
1. Skala & finhacka löken
2. Risonipilaff: Bryn hälften av löken i oljan i kastrull. Tillsätt risoni & buljong. Koka enligt anvisningarna på förpackningen. När det är 5 minuters koktid kvar, tillsätt grönsaksblandningen.
3. Bryn resten av löken samt kycklingen i matfettet i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
4. Blanda Creme Fraichen med buljong & häll på kycklingen. Sjud i 8 minuter.
5. Smaklig måltid!