Crawlträning och piriformis

 
Igår kom min nya träningsbaddräkt på posten och den satt som ett smäck. :) Snygg är den också. Efter att jag kände av lite i höger skinka igår efter tröskelpasset (tror det är piriformismuskeln) så bestämde jag mig för att ta en vila från löpandet i några dagar, när skinkan känns bra ska jag satsa på att bygga upp muskulaturen i baksida lår och sätesmuskel. Hur som helst så kunde jag inte låta bli att inviga träningsbaddräkten idag så det blev en tur till badhuset. Simning är ju en väldigt skonsam sport och jag kände inte av något alls i piriformis (gör det bara i vissa lägen) så det kändes skönt. 
 
Dagens träning tränade jag på sammansatt crawl och voltvändning. Så jag körde 50 meter innan vila. Det gick över förväntan bra. :) Men mina vändningar är inte speciellt smidiga, dock kommer jag ju runt iaf. Och det gäller väl bara att nöta. Om någon har tips på hur man ska göra med armarna undertiden samt hur och när man snurrar runt för att hamna på "mage" igen efter voltvändningen så får ni gärna dela med dig.

Intervaller i vårsolen & crawlkursavslutningIdag när jag vaknade så sken ÄNTLIGEN solen i Karlstad. Så efter någon timme efter frukost begav jag mig ut för att köra lite intervaller i vårsolen. Gissa OM det var härligt? Svaret är såklart jaaa!!! Med solen i ryggen, fågelkvitter, torrasfallt och sådär frisk vårluft så kände jag mig lätt som en fjäder på dagens intervaller. Vilken känsla! Jag körde samma pass som jag körde förra veckan inne på löpbandet. Skillnaden var att när jag kom hem märkte jag att hela min baksida (ben, rumpa och rygg) var fint täckt med lerstänk från grusvägen jag valde att köra mina intervaller på, men vad gör det? Det är ju vår!!! Sånt hör till då. ;P


Senare på kvällenså var det dags för allra sistacrawlträningstillfället med gruppen, på kvällens schema stod voltvändning på menyn. Jag trodde aldrig jag skulle lära mig det på ett tillfälle. Men det gjorde jag! Tog mig ca 10 min och sedan satt voltvändnibgen och jag kunde simma 50 meter med voltvändning!!! Så grymt stolt över migsjälv. :) och nu börjar haft hitta tillbaka till den där grymt roliga/härliga känslan för simning också. Så i fortsättningen kommer det ju bli askul att åka till badhuset för att simma. 

Jag hade dock gärna fortsatt simma i fortsättningsgruppen, men tyvärr måste jag hålla i mina slantar nu. Student som jag faktiskt är. Men det ska nog gå bra ändå. :) Snart kan jag förhoppningsvis vara med i Karlstads lokala triathlonklubbs simträningar istället.

Kvällsshopping

 
Jag köpte ju en ny träningsbaddräkt inför vinterns crawlträning i badhuset, den trivdes jag bra med ända tills den började tappa passform och dessutom bli supernopprig. :( Och då har jag bara använt den i ca 6 veckor (2 tillfällen i veckan). Så nu ikväll tog jag tag i saken och klickade hem dessa 2 baddräkter som ni kan se ovan i ett mer känt simmärke (Head). Min förra var från soc, stadiums egna märke. Det i sig kanske jag borde räknat ut att de inte var så bra kvalitet på dräkten, men men. 
 
Jag hoppas att någon av dem passar nu. Den högra gillar jag bäst. :) Och det är väl inte så otippat att den är rosa/svart? ;P
 
I övrigt så har jag haft en vilodag idag, fikade med min vän och fotokollega Lina på stan. Vi åt frozen yoghurt som Lina är beroende av. Haha. Och jag måste säga att de va sjuuukt gott! Senare gick jag en promenad med min vän Sara också, alltid skönt med lite frisk luft trots vilodagar. :)

Nytt tröskelpass och crawlträning

 
Idag stod det tröskelpass på schemat. Jag var sugen på att prova ett nytt lite mer utmanade upplägg eftersom jag kände mig så pigg igår, vilket jag också gjorde rätt i. Upplägget blev riktigt bra! Totalt var jag ute i nästan 1h 30min, under denna tid lyckades jag förflytta mig 18,16 km. Inte så illa. För den som är nyfiken såg upplägget ut såhär:
 
Uppvärmning: 15 min i pulszon 3 (ca 160 i puls)
Arbete: 8 km + 4 km i pulszon 4 (tröskeltempo, puls ca 170 och snittempo 4:30min/km). 3 min aktiv vila mellan sträckorna.
Nedvarvning: 15 min i pulszon 2-3 (puls 150-160)
 
 
För den som är lika nördig som jag inom löpning så såg min pulskurva ut såhär (röda linjen). Höll pulsen väldigt jämn hela vägen. och i "vilan" efter 8 km så ser ni att pulsen gick ned väldigt väldigt snabbt för att sedn kunna hitta tillbaka mycket snabbt igen. Tyder på ett vältränat hjärta och god kondition. :) 
 
Efter detta pass var känslan att jag kunde ta ett varv till utan problem, vilket är helt rätt känsla jag ville åt för dagen. Så när jag kom hem så packade jag väskan och drog till badhuset där jag mötte min vän Therese för lite crawlträning i ca 40 min. Vi tränade teknik och körde olika övningar, coachade varandra och filmade när vi simmade. Man lär sig sjukt mycket på att se sig själv på film. Testa det om ni inte gjort det! Det gäller i vilken gren som helst.
 
Väl hemma blev det en sen lunch iform av en stoooor sallad med bulgur, bönor, tonfisk, räkor, keso, kräftstjärtar, ägg m.m. Mums!

Löpteknikcoachning

 
Igår hade vi en heldag med massage i skolan och jag planerade även in att ha en vilodag från tränat, så det blev en riktig återhämtningsdag för min kropp igår. Det gav resultat för dagens träning, skivstångspasset jag alltid brukar värda under på lördagar gick jättebra, dock hade jag 10 kg lättare för ben då jag kände av lite i gluteus maximus under gårdagen från torsdagens långpass. Men idag så kände jag ingenting, förmodligen var det bara någon form av träningsvärk. :)
 
Direkt efter passet på friskis mötte jag upp min klasskompis Camilla för att köra löpteknik då hon bett mig coacha henne lite. Vi började inomhus där vi filmade hennes steg på löpband för att sedan gå ut där jag gick igenom några löpskolningsövningar som skulle va bra för henne. Efter det en lätt distans några km. Eftersom jag höll mina ögon på Camilla hela passet och fokus på henne så körde jag även 5 km extra för min egen del med fokus på min egna löpteknik också. Det gick awesome. :) Sprang dessa 5 km på ca 22 min i lite högre än joggfart (pulszon 3 med snittpuls på 149).
 
Invigde dessutom mina nya "work out"-tights från Gina Tricot idag. Riktigt snygga! Jag blev faktiskt riktigt positivt överraskad av dem då de va grymt sköna och satt som ett smäck. Jag hade bara tänkt använda dem till gymmet men de kommer helt klart användas till löpning också. Tummen upp!
 
Nu är det dessutom mindre än 100 dagar (98 för att vara exakt) kvar tills stockholm marathon äger rum! :D Årets höjdpunk och utmaning. Nedräkningen kan alltså börja! Tjohoo! 

Hälsoprofilsbedömmare; Check!

 
I tisdags gick jag min sista dag i hälsoprofilsutbildningen och fick därför också ett intyg att jag genomfört det. Så nu är jag en hälsoprofilsbedömmare. :) När skolan och utbildningen är slut i sommar kommer jag att införskaffa/köpa mig en licens så att jag kan börja arbeta med detta.
 
Det känns otroligt skönt att kunna börja bocka av och se ett slut i utbildningen, men samtidigt skrämmande också. Snart är tryggheten borta och jag är ute på öppet vatten, men min magkänsla säger att det kommer gå bra. Vilket är det viktigaste. :)

Intervallonsdag

Idag hade jag en sådan där bra dag, jag vaknade utvilad och på gott humör. Väl i skolan blev det en roligare (och lättare) dag än vad jag hade väntat mig, ofta brukar onsdagar vara väldigt tunga för mitt huvud då det är en heldag med "hjärnjympa" 8.40-16.00. Men idag var det inte så, vilket kändes otroligt skönt. 
 
 
Jag fick väldigt bra och positiv feedback idag som boostade mig enormt. Denna boost och känsla att vara bäst tog jag med mig till dagens träningspass, nämligen intervaller. Jag bestämde mig för att jogga till friskis (trots snöoväder) som uppvärmning och tyckte det var jättekul/skönt. Det gick lekande lätt och när jag kom fram hade jag joggat 5 km på 23 min. Sinnessjukt i mina ögon. Hur som helst, väl på friskis fortsatte jag på löpbandet (1,5% lutning) med totalt 8 st intervaller. Därefter joggade jag hem igen.
 
Dagens passupplägg såg ut såhär:
Uppvärmning: Ca 5 km jogg till frisksis i zon 2-3. 23 min.
Arbete: 4x3min + 4x2min i zon 5b-c med 1:30min vila mellan intervallerna. Löpband med lutning 1,5%.
Nedvarvning: Ca 5-10 min rörlighet/stretch, 5 km jogg hem i zon 2. Ca 25 min. 
 
 
För den nyfikne kan hen se dagens pulskurva ovan. Som ni ser höll jag mig väldigt fint i puls i intervallerna (röda linjen). Mellan intervallerna kom jag ned i ca 120 i puls och hade en maxpuls på 186. Första 4 intervallerna hade jag en hastighet på 14,5 km/h och sista 4 intervallerna på 16,5 km/h. Utveckling deluxe! Innan jag sprang hem igen så stretchade jag lite och körde rörlighet med pinne.
 
Imorgon ska vi ha löpanalys i skolan! Det ska bli sjukt intressant och jag ser fram emot det riktigt mycket!! Vi ska alltså filma våra löpsteg och analysera dem. :)

Recept på burk 2014

 
Ni vet säkert alla med er att det är enormt lätt att glömma bort alla bra saker man gjort och som man är nöjd med. Istället är det mycket lättare att komma ihåg dom negativa, de ettsar sig fast på ett helt annat sätt vilket också är helt normalt. Vi människor har generellt lättare att komma ihåg dåliga saker än bra. Dock betyder det inte att man behöver må dåligt för det såklart. Under min resa hittills är en bland de vanligaste frågorna jag får hur jag klarar av att hålla motivationen uppe och fortsätta utvecklas. Här är ett av mina knep, nämligen "boostburken". 
 
Sedan några år tillbaka har jag därför gjort mig en "boostburk" för varje år, varje gång jag kommer hem med en sådan där enorm självboost och belåtenhet av något sjukt bra jag åstadkommit så skriver jag ner dom känslorna/tankarna/händelsen på en lapp och lägger ned i "boostburken". När året är slut öppnar jag sedan burken och läser alla lappar, då får jag svart på vitt min enorma utveckling! Det ger mig sådan energi och boost att fortsätta i samma spår och oftast när jag läst igenom alla lappar känner jag mig som superwoman som kan klara av allt och är bäst i världen. :) Att vara nöjd med sig själv och tycka att man är bra tror jag är enormt viktigt för att må bra i kropp och själ. Så har ni svårt att ge er själva beröm (vilket var något jag hade förr), testa "boostburken". 
 
I ett inlägg längre fram tänkte jag skriva lite om målsättningar och tips på att nå dem, om intresse finns förstås?

Dagens vill ha; TRX-band

 
Under dessa år som jag tränat aktivt så har jag vid ett flertal tillfällen stött på TRX-band. Ett träningsredskap som man hänger upp i taket eller t.ex. klämmer fast i en dörr och sedan använder för att utföra olika övningar med sin egna kroppsstyrka. Under den senaste tiden har jag fastnat väldigt mycket för den här träningsformen och har märkt goda resultat, dessutom behöver man inte ett helt gym för dem och de är även lätta att transportera/packa ned. 
 
DÄRFÖR har ett sug av egna TRX-band infunnit sig hos mig, dock är de ju tyvärr inte speciellt billiga. :( runt 1000 kr. Jag vet att många har gjort egna, men jag är inte speciellt händig och skulle inte lita på mina kunnskaper och vill därför inte slå ihjäl mig. Vi får helt enkelt se när jag får råd och införskaffa ett par riktiga, det skulle vara perfekt att ha för att köra löparstyrka hemma. :) Har någon av er TRX-band?
 

Ven & Deli-mässan och läsarbemötande

 
Både idag och igår har jag jobbat på mitt extrajobb (Garderoben på CCC vid evenemang), det har nämligen varit den årliga och mycket populära Vin- & Delimässan. Mycket glatt (och berusat) folk även detta år. :) Det var inte många minuter jag fick sitta ner under dessa två dagar och på en liten liten yta (som ni ser på bilden här nedan) har jag gått ca 1 mil sammanlagt idag som jag kunnat kolla i efterhand på en app i mobilen (move heter den). 
 
Under dessa 2 dagar har det också faktiskt kommit fram några personer som läser min blogg och jag vill bara passa på och tacka er än en gång för erat gulliga bemötande och fina beröm ni gav mig. Jag blir så rörd! Tack! Jag vill även ursäkta mig för att jag kanske var lite frånvarande för vissa då det var välidgt mycket som snurrade i mitt huvud med jobbet, att hålla reda på ett ex antal 1000 jackor och koppla samman rätt jacka med dess ägare kräver lite av hjärnan. Dessutom är det ju en hel del huvudräkning. :P Oavsett så tycker jag det är oerhört roligt när ni kommer fram till mig på gymmet, affären eller som idag & igår när jag jobbade. Det ger mig verkligen massor av energi och boost! Så tveka inte att komma fram och säga hej! Jag bitts absolut inte. :)
 
Hur som helst, både idag och igår så körde jag 4 km lätt distans på löpband med fokus löpteknik följt av ett styrkepass med fria vikter och kroppsstyrka på 40 minuter i gymmet. Imorgon tänkte jag köra ett tröskelpass som avslutning på denna vecka då det kommer bli 3 långa skoldagar mån-ons. 

Glad alla hjärtans dag!

 
Jag ville egentligen bara hoppa in och önska er en urmysig alla hjärtans dag med nära och kära. Själv ska jag iväg och jobba fram till 21.00 för att sedan ha en mysig hemmakväll med min fästman. :) Igår när jag var och handlade på ica hittade jag det urgulliga äpplet ovan, PT som jag "är" kunde jag inte låta bli att köpa det. Hihi.
 
Ha de gott!

Nätshopping och crawlavslutning

Idag hölls sista tillfället för crawlträningen från 5-veckorskursen jag deltog i. Under dessa 5 veckor har jag nu faktiskt lärt mig att simma crawl med god teknik utan att drunkna eller få andnöd. Jag kan andas och har ett fint lugnt tempo, perfekt för långdistans vilket är det jag kommer syssla med. Så jag är nöjd över min prestation, och ni kommer det ju faktiskt till och med bli kul att gå till badhuset och crawlträna på egenhand när jag faktiskt kan simma! Det bästa är att jag har en crawlträning till godo också, så under denna crawlträning hade jag tänkt haka på när fortsättningsgruppen ska lära sig voltvändning. Spännande!
 
 
Under de senaste dagarna har jag också suttit och ögonshoppat på nya träningstights inför våren, och idag kunde jag inte hålla mig längre utan klickade hem 2 par + ett par överdragsbyxor från Gina Tricot. Ni som följer mig vet ju hur mycket jag tränar och att jag mer eller mindre bor i mina träningskläder i och med min utbildning också. Så träningskläder är något jag sliter ut fort! Mycket snabbare än vanliga kläder. :P Haha. Sen var dom ju väldigt väldigt snygga också, med dessa lär jag bli riktigt snabb. ;P

Veckans träning och frågestunden

Som ni vet har jag varit på utbildning i stockholm denna vecka, därför har jag lagt in en ganska lugn träningsvecka denna vecka. Måndag-onsdag var i stort sett helt träningsfria och resterande delen av veckan har jag ägnat mig mycket åt träning som jag har haft lust att genomföra för stunden. :)
 
Måndag: Balans-/Rörlighet i skolan
Tisdag: Ca 3 km jogg med löpteknik tillsammans med min vän Therese. Peppade/coachade Therese mest. :)
Onsdag: Vila 
Torsdag: ca 8,5 km lätt distans på löpband, skivstångspass och crawlträning med KSS
Fredag: Spinningpass med långa intervaller (4-3-2-2-3-4min + 4x1min) 
Lördag: Total löpning 11,6km (till/från friskis & badhus), skivstångspass och 30 min crawl
Söndag: Tröskelpass löpband. 19 km 1h 40 min. 3x20 min zon 4, 2-3 min aktiv vila mellan sträckorna, 15 min upp-/nedjogg zon 2 + ca 10 min rörlighet/stretch.
 
Ni undrar säkert hur det går med frågestunden. Svaret är att jag inte har haft tid/ork att filma in svaren när det varit dagsljus ute. Så det ligger lite på "is" just nu. Men senast på sportlovet som är om ca 2 veckor ska jag publicera svar från den. :) Hoppas att ni orkar vänta tills dess?.

Helgens träning

 
Igår kände jag mig oförskämt pigg när jag vaknade på morgonen vid 9-tiden. Som vanligt som på alla lördagar skulle jag funktionärsjobba på Friskis som värd på skivstångspasset klockan 11. Men istället för att ta bilen så packade jag ryggan och tog mig en joggtur dit som uppvärmning i lugnt tempo (5 km på 23 min, nedförsbacke). Jag invigde även mina nya Saucony Triumph 10 skor ute och dom var riktigt underbara! Jag hade även packat med mig badkläder så efter skivstångspasset sprang jag direkt vidare till badhuset (2 km ca 9 min) för att simma 30 min crawl med fokus teknik. Efter det sprang jag hem igen i lugnt tempo (4,5km på 25 min) för att varva ned kroppen.
 
Väl hemma fick det bli ett varmt bad innan innan jag satte mig vid datorn för lite arbete. På kvällen var det ju dags att se andra deltävlingen av melodifestivalen! 
 
 
Idag hade jag tänkt köra ett tröskelpass ute, men när jag vaknade var det världens dretväder ute så jag bestämde mig för att köra passet inne på Friskis löpband. Idag tog jag däremot bilen till Friskis i och med skitvädret, snöblandat regn och snöblask på gatorna. 
 
Passet bestod av 15 min uppvärmning iform av jogg i zon 2 (puls 150 och ca 10,5 km/h) följt av 3x20 min i zon 4 (puls runt 170 och ca 13-13,5 km/h) med 2-3 min aktiv vila mellan sträckorna. Jag varvade ned med samma som uppvärmningen, dvs. 15 min jogg i zon 2 + ca 10 min rörlighet och stretch efteråt.
 
Jag blev riktigt häpen hur bra passet på löpbandet gick faktiskt. I normala fall brukar jag tröttna efter ca 2 km men idag kändes det bara lite motigt under sista "blocket". Benen kändes lätta och allerta. Både kropp och knopp var fyllda av energi. Det gillas! Totalt sprang jag 19 km på 1h och 40 min. Inte illa pinkat ändå med tanke på att det är inkl. uppvärmning och nedvarvning. 
 
 

Utbildningsdagar i Sthlm

 
I december så drabbades jag av vinterkräksjukan som varade i en hel vecka. Under denna vecka var det såklart en superviktig utbildning (hälsoprofilsbedömning) som jag verkligen inte fick missa om jag vill ha licencering i det. Såklart missa jag det eftersom jag knappt kunde ta mig ur sängen.... 
 
Hur som helst så fick jag ta igen detta nu, fast i huvudstaden. Så jag passade på att besöka min vän Therese i samma veva vilket var väldigt trevligt även om vi inte hann umgås jättemycket mer än på kvällarna. Under dagarna mellan 8.30-16.00 var det föreläsningar varvat med praktiskt lärande. Jag fick cykla några gånger och fick testvärdena 73-74 (borg) och 65-67 (åstrand). Dagarna var lärorika och det var kul att komma utanför skolans väggar lite. :)
 
På onsdagen innan jag skulle sätta mig på bussen hem träffade jag gulliga Emelie för en fika där vi snackade om lite allt möjligt. Emelie har en förkärlek till styrketräning och har en enorm glädje till den vilket jag verkligen är impad av. Emelie är alltså min raka motsats. ;P
 
Nästa gång jag far till Stockholm är det maraton som gäller! Om 113 dagar för att vara exakt. Förutsatt att inget annat oväntat dyker upp då förstås. Lite pirr i magen har jag redan nu. :P

Löpningens dag

 
Igår var det föresten löpningens dag, de flesta fira väl de genom att springa lite kan jag tänka mig. Men jag körde en vilodag då vi hade besök av min fästmans släkting med fru, mycket trevligt! Istället åt vi pizza, tog en latte på ett fik och på kvällen såg vi på melodifestivalen och jag smällde i mig 1/2 liter B&J-glass. Mums! Det var mitt sätt att fira dagen, med tanke på att jag redan sprungit totalt 6 mil denna vecka så nöjde jag mig så. För mig är det mer ovanligt med en dag utan löpning än en dag med löpning. ;)
 
Hur "firade" du löpningens dag? 

6 km jogg + 500 meter crawl

 
Idag stod det en lätt distans på löpschemat, jag bestämde mig för att köra detta pass på Actics löpband. Sagt och gjort, 6.5 km blev det på 30 min i pulszon 3 med en snittpuls på 159. Alltså en väldigt lätt jogg. Anledningen till att jag sprang på band var att jag ville fortsätta springa in mina nya Saucony Kinvara 4. Dessutom hade jag tänkt köra ett crawlpass efter då jag inte kommer att vara med på träningen imorgon, jag åker nämligen till Stockholm då på kurs i hälsoprofilsbedömning. Passet kändes väldigt bra, framför allt lätt. Benen flög fram. Egentligen hade jag viljat fortsätta 6 km till, men eftersom jag skulle simma efter nöjde jag mig med 6,5 km. :)
 
Crawlträningen gick över förväntan. Jag simmade totalt 500 meter (20 längder) crawl med ca 30-60sek vila mellan varje längd. Som upp- och nedvarvning simmade jag 50 meter bröstsim. Det går bättre och bättre med andningen som känns mer och mer naturlig. Jag känner mig mer och mer avslappnas och jag får sällan panik/andnöd/kallsupar numera. Det är lite krångligt att andas fortfarande när jag börjar bli trött, då stiger gärna pulsen lite pga lite andnöd och det blir en ond cirkel. Konditionen är det ju inget fel på, det gäller bara att bli av med den där paniken/andnöden och sluta hålla andan för länge.
 
Jag invigde dessutom min fina SSK-badmössa idag, det var betydligt behagligare att ha badmössa än vad jag förväntat mig faktiskt. Idag fick jag t.ex. inget lock för öronen som jag alltid brukar få och glasögonen satt mycket bättre. 

Mitt namn är Emma Bertilsson, 25 år och bosatt i staden Karlstad. Jag bär på en kronisk ledsjukdom och i denna blogg får ni följa med på min resa från extrem överviktigt med ledvärk, inflammation och feber till ett symtomfritt sundare liv med normalt BMI. Ni får även ta del av mina framsteg, bakslag och mål.

Hösten 2011 orkade jag inte ens springa 200 meter. År 2014 ska jag springa mitt första marathon och fram tills dess anta en rad andra spännande utmaningar. Så följ min resa, den vill du inte missa!!

Mail: emma.bertilsson@hotmail.com
Instagram: HealthyHappyEmma

Follow on Bloglovin

Mina Lopp

2012:
Vårruset 5km 10/5 - 33:15 min
Karlstad Stadslopp 10km 16/6 -66:46
Blodomloppet 10km 30/8 - 62:27
Tjurruset 10km 15/9 - 74:40

2013:
Ismilen 9 km 19/1 - 46:47
Tjejvasan 30 km 23/2 - 3:59:40
Seedingsloppet gbg 10km 24/3 - 48:07
Vikten runt 72 km 9/5 - 2:59:23
Vårruset 5 km 16/5 - 21:58
Göteborgsvarvet 21km 18/5 - 1:49:02
Tjejvättern 100km 8/6 - 3:24
Karlstad Stadslopp 10km 15/6 - 45:56
Vansbro tjejsim 1km 6/7 - 30:02
Blodomloppet 5 km 22/8 - Hoppade över
Tjurruset Karlstad 12 km 14/9 - 1:16:50
Lidingö tjejlopp 10 km 29/9 - 47:15
Tjurruset Sthlm 10,4 km 6/10 - 1:02:01

2014:
Göteborgsvarvet 21 km 17/5 - ?
Stockholm Marathon 42 km 31/5 - ?
Halvvättern 150 km 8/6 - ?
Vansbro halvsim 1,5 km 4/7- ?
Midnattsloppet 10 km 16/8 - ?
Tough Viking 15 km 30/9 - ?
Tjejmilen 10 km 6/8 - ?
Stockholm Halvmaraton 21 km 16/9 - ?
Lidingöloppet 15 km 27/9 - ?
Tjurruset Sthlm 10 km 4/10 - ?
Stockholm Tunnel Run 10 km 22/11 - ?

Personligt Bästa

Löpning:
2 km - 8:04 min
3 km - 13:07 min
5 km - 21:56 min
10 km - 44:52 min

Längdskidor:
1 km - 6:14 min
30 km - 3:59:40 min

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus